Verzekeringen

Informatie over verzekeren is er in overvloed en in vele vormen. Hierop heb jij je mogelijk al een beeld gevormd. Je hebt vast al gezien dat je als basis een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering nodig hebt. De vragen die je jezelf stelt zijn al snel: 

Wat heb ik op dit moment nou echt nodig en wat gaat me dat kosten?

Als starter heb je een eigen specialiteit waarbij het logisch is dat je niet ook alle ins en outs van verzekeringen kent of deze op waarde kan beoordelen. Je twijfelt over wat er voor jou noodzakelijk is. Op basis van goede informatie wil je graag zelf afwegen welke verzekering het beste bij je past. Bij Startersadvies Tilburg kennen we jou als klant, doordat we kennismaken in de breedte. Dit begint al bij de (gratis) starterscarrousel. Tijdens deze carrousel spreek je met diverse specialisten op verschillende gebieden en ontstaat er een totaal beeld van jou als ondernemer. We gaan samen door het bedrijfsplan en horen we graag meer over jouw ideeën. Wellicht ga je zelfs gebruik maken van ons marketingadvies, een business plan of laat je je boekhouding via ons verlopen. Hierdoor kunnen we optimaal bepalen welke risico’s je loopt en samen bepalen of een verzekeringsoplossing gewenst is. Er zijn hier geen kosten aan verbonden. De risico’s die je wenst te verzekeren offreren we vrijblijvend aan je, of je de polis afsluit is aan jou.

Onafhankelijk

Bij Startersadvies Tilburg staat een volledig bevoegd verzekerings- en hypotheekadviseur voor je klaar. Deze werkt onafhankelijk en heeft zeer ruime ervaring om je effectief te ondersteunen.

Samen

Het begrijpen van de risico’s en de keuzes voor een eventuele verzekering vinden we belangrijker dan een eventueel product. Samen leggen we de keuzes vast en weten we wat we van elkaar mogen verwachten. Deze uitgangspunten zijn voor jou en ons het belangrijkste.

Aansprakelijkheid

Een zakelijke verzekering voor je aansprakelijkheid die elke ondernemer nodig heeft en minimaal verplicht is om af te sluiten. Via Startersadvies Tilburg adviseren we je hier graag over en werken we met een breed pakket aan verzekeraars.

Arbeidsongeschiktheid

De kosten van een advies voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn voor de gemiddelde starter erg hoog te noemen. Immers je weet vooraf niet waar je aan betaald en elke euro telt voor jou. Omdat we alle basisgegevens van je ontvangen hebben kunnen we het advies en het daadwerkelijk afsluiten van een AOV aanbieden voor maar €250,-. Zeer scherp dus!

Algemene voorwaarden

Heb je hier al aan gedacht? Uiteraard helpen we je ook graag verder op dit vlak en mocht je ze al hebben en zijn ze op het juiste niveau dan gaan we er voor zorgdragen dat deze aansluiten op je verzekering voor aansprakelijkheid.