Promotie en webdesign

Bedrijfsnaam, type product of dienst… Een aantal keuzes heb je wellicht al gemaakt, anderen zijn minder makkelijk… Nadenken over hoe je je doelgroep gaat bereiken, met welke middelen en op welke toon. Beschik je al over een website en logo, adverteren via Facebook wellicht?

Laten we samen eerst kijken naar een goed plan van aanpak. Hierop stemmen we vervolgens alle middelen en communicatie af. Deze werkwijze voorkomt onnodige kosten en geeft een eenduidig beeld naar buiten toe. Zie ook strategisch advies

Uiteraard kunnen we veel uit handen nemen en doen dit graag voor je. Speciaal voor starters bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen uit een mix van persoonlijke contacturen en voorbereiding die je thuis doet. Dit helpt om de kosten extra laag te houden en om jou ook eigenaar van het proces te houden. En… om te komen tot de juiste strategie en om direct professioneel voor de dag te komen, kunnen we de bouw van je (nieuwe) website of flyer gebruiken om direct concreet te worden. Deze kun je na afronding dan ook direct mee naar huis nemen of live laten gaan. Enorm leuk om op deze manier met je bedrijf bezig te zijn en wel zo praktisch!

Bij Startersadvies Tilburg kun je terecht voor.

  • Website design en ontwikkeling
  • Webshops
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes
  • Flyers en brochures
  • Drukwerk

Huisstijl ontwerp

Graag ontwerpen we een logo, visitekaartje, brief en envelop voor je om helemaal professioneel voor de dag te komen.

Website of webshop

Heb je interesse in een nieuwe website of webshop?
We helpen je er graag mee.

Reclamematerialen

Flyers, brochures, stickers, menukaarten, en al het andere materiaal om je product, dienst of bedrijf te promoten ontwerpen (en drukken) we graag voor je.