Administratie

Vast je favoriete hobby en de reden waarom je ondernemer bent geworden!
Uiteraard niet… Maar het neemt niet weg dat je met een structureel goed georganiseerde administratie en de juiste kennis van zaken veel financiële voordelen kan behalen. Ook zullen veel ‘blauwe enveloppen’ voorkomen worden.

Jij hebt je bedrijfsidee en wil zo winstgevend mogelijk werken…
Startersadvies Tilburg helpt je hierbij!

Wellicht heb je al het een en ander uitgezocht op internet en wil je zelf je administratie gaan doen, al dan niet in combinatie met een online facturatie tool. Natuurlijk kan dat en zelfs hierbij zal je snel onze meerwaarde ervaren. Je administratie geheel laten uitvoeren via Startersadvies Tilburg zal door de vaste prijzen, kennis, handigheidjes én omdat verrassingen achteraf voorkomen kunnen worden snel je voorkeur hebben. De kleine extra investering zal je in no-time terugverdienen. Daar zijn we zeker van! 

Verder dan bonnetjes bewaren
Voor het terugvragen van de BTW is het uiteraard belangrijk je bonnetjes te bewaren. De ondersteuning van Startersadvies Tilburg gaat verder dan dat. Denk maar eens aan:

  • Begeleiding van KvK inschrijving.
  • Begeleiding inrichten en opzetten van administratie. Hoe bewaar ik mijn bonnetjes.
  • Het maximaal terugverdienen van je BTW en inkomstenbelasting.
  • Het maximaal gebruik maken van aftrekposten, algemeen en specifiek voor de starter.
  • Kwartaalaangifte en jaarrekening.
  • Privé en zakelijk financieel afstemmen.
  • Advies bij: hypotheek, alimentatie, faillissement of privévermogen.
  • Onderbouwing door een netwerk van accountants, advocaten, fiscalisten en notarissen.

Belastingdienst

Een goede en structurele administratie die op tijd ontvangen wordt door de belastingdienst. Je regelt het via Startersadvies Tilburg.

Géén verrassingen

Via Startersadvies Tilburg kun je rekenen op een administratie die rust geeft. We zetten deze namelijk zo op dat er rekening gehouden wordt met zowel je privé als zakelijke situatie. Veel zal standaard voor je in orde gemaakt worden en doordat we je beter dan gemiddeld leren kennen zullen we ook pro-actief komen met oplossingen waaraan je zelf nog niet had gedacht!

Scherpe tarieven

Omdat we je goed leren kennen kunnen we precies bepalen wat er nodig is om je te ondersteunen. Ook door samenwerking met andere specialisten binnen Startersadvies Tilburg kunnen we  diensten combineren en werken met lage en vaste tarieven. Tarieven die zeer scherp zijn en per kwartaal gefactureerd worden!

Kwartaal BTW aangifte

Structureel en sluitend je kwartaalaangifte indienen zodat je snel over je eventuele teruggave kan beschikken en problemen met de belastingdienst voorkomt.

Aftrekposten

Ervaring en kennis van de mogelijke aftrekposten helpen om het maximale rendement uit de start van je onderneming te halen.

Inkomstenbelasting

Uiteraard wil je weten wat je uiteindelijk overhoud van je bruto inkomsten. Kosten spreiden of juist niet, we bepalen samen de meest passende aanpak.